AVÍS IMPORTANT:
Aquest fòrum fa temps que no té prou activitat i hem decidit desconnectar-lo del web de CatSub. En un futur, continuarà disponible, però com a fòrum de només lectura, perquè no se'n perdi el contingut. Si vols deixar-nos comentaris, pots fer-ho directament a les notícies o a les corresponents fitxes de cada sèrie a Fansubs.cat.

Com gravem REC?

Tot sobre les sèries d'anime que hem subtitulat! Sigui quina sigui la teva preferida, en pots parlar aquí!
Respon
Avatar de l’usuari
Sheikah
Filòleg
Entrades: 207
Membre des de: 10/08/2004 a les 19:30
Ubicació: Barcelona o el poble, Catalunya
Sexe:
Contacta:

Com gravem REC?

Entrada Autor: Sheikah »

Se'm planteja el dubte de com s'ha de gravar REC. És una sèrie que en total ocupa 900 MB... gravar-la en un DVD em sembla desaprofitar l'espai, però en CDs... En un hi cabrien set capítols, i en l'altre dos... i què fem amb tot l'espai que sobra?? u___u

D'altra banda tenim els menús, que estan fets per a un DVD... Però a mi se m'ha ocorregut que...

Potser es podrien buscar extres per a la sèrie... La banda sonora, opening per separat i sense crèdits (ui sí, ocuparà tant), imatges, manga (no n'hi ha però busquem-lo igualment xD), dôjinshis, algun vídeo musical... i fer dos menús, i ocupar un CD amb cinc capítols i l'altre amb quatre més extres, o algo així. No ho sé xDD D'aquesta manera, es podrien llegir en un lector de CDs. Pel preu, dos cds deuen valdre si fa no fa com un DVD, però no ho sé... :girant:

Un extra molt sucós podria ser "les previews del Catsub". Igual com fan les distribuïdores tipus Jonu o Selecta amb els seus DVDs, podríem fer propaganda d'altres sèries... Posem-hi l'opening de SnS, FMP, EG, etc... xD

Com ho teniu plantejat?
Avatar de l’usuari
Ereza
Cap de la secta
Entrades: 913
Membre des de: 28/07/2003 a les 18:06
Ubicació: Barcelona / L'Espluga Calba
Sexe:
Edat: 37
Contacta:

Re: Com gravem REC?

Entrada Autor: Ereza »

Qui ha dit que no tingui manga? Clar que en t{e! .__.

El tema previews i tot aixó, no s{e... Massa feina xD

I en fi, la série está pensada per gravar-se en un CD de 900 MB, peró no s{e pas si hi cabrá perqué no s{e la capacitat exacta.
Imatge
Avatar de l’usuari
znake
Dictadora
Entrades: 933
Membre des de: 28/12/2004 a les 03:28
Ubicació: Badalona, Barcelona
Sexe:
Contacta:

Entrada Autor: znake »

Bé, per als que no ho vulguin grabar en un CD de 900, podriem mirar de traduir el manga i ficar més coses, pe`ro tot i així o dubto que capiga en un DVD.. Tot que tambe podriem ficar algna altre sèrie curta, però a aqui no li agradi la sèrie que? També podrien fer peticions i que eligin ells quina altre sèrie volen gravar al DVD junt amb REC per fer-lis un DVD, pe`ro jo previament ja faria un.

Es podria veure que pasa si no sobra gaire ficant REC i els seus extres i una altre sèrie curtacom la de Shnigami no Ballad que només són 6 capitols en un DVD. També sèrien possibles altres convinacions, pe`ro de moment no dic res més =_=
Avatar de l’usuari
wolffan
Full Metal Llop
Entrades: 348
Membre des de: 15/01/2006 a les 18:00
Sexe:
Contacta:

Entrada Autor: wolffan »

Sempre podeu fer una altre serie curteta i fer un menu doble per dvd, o 2 de cd... el tamany la veritat es que fa de mal grabar xD.
Respon