Pàgina 1 de 1

Shakugan no Shana: Reshare en mp4

Publicat: 23/02/2006 a les 20:16
Autor: znake
Com que hem tinguts un error o més en bastants capítols, hem decidit aprofitar les RAWs dels DVDrips que tenen molta més qualitat per arreclar els error, com el cas gravisim de Shakugan no Shana amb "neblina", i així pasar-ho a mp4 que ocupara menys i podrem fer que tingui la mateixa bona qualitat que la RAW.

RE: Reshare en mp4

Publicat: 25/02/2006 a les 03:37
Autor: Sheikah
Em sembla bona idea! Però això dividirà les fonts, perquè molta gent passarà de tornar-s'ho a baixar tot u_u

I què és això de MP4?

RE: Reshare en mp4

Publicat: 25/02/2006 a les 09:34
Autor: Ereza
Ja, però així almenys hi haurà una versió perfecta *-* xD

L'MP4 és un fitxer, com pot ser l'AVI, i forma part dels nous estàndards per a la distribució de vídeo i/o àudio, així com subtítols, informació de capítols, etc. També formen part d'aquests estàndards l'AVC (vídeo normalment codificat amb el còdec H264, que dóna uns resultats molt millors que l'XviD o qualsevol altre que s'utilitza avui dia) i l'AAC, nou format d'àudio que de ben segur acabarà substituint l'MP3.

Molts fansubs tant anglesos com castellans estan optant per fer dues versions, normalment una en XviD i l'altra en MP4. Tot i això, alguns ja han començat a fer sèries només en MP4, ja que així, amb la mateixa mida, poden tenir molta més qualitat.

Bàsicament és això o.ô

RE: Reshare en mp4

Publicat: 26/02/2006 a les 00:49
Autor: Sheikah
Mmm... el problema és que ara m'hauré de comprar un reproductor de MP4 si ho vull veure a la tele... `__` quina mandra u_u cada dia surten coses noves, i la meva economia se'n resent xD