AVÍS IMPORTANT:
Aquest fòrum fa temps que no té prou activitat i hem decidit desconnectar-lo del web de CatSub. En un futur, continuarà disponible, però com a fòrum de només lectura, perquè no se'n perdi el contingut. Si vols participar a CatSub fent-nos comentaris, pots fer-ho directament a les notícies. Si vols parlar d'anime i manga en general, et recomanem que visitis Tadaima.cat, el fòrum en català de referència sobre aquests temes!

Finalment, l'estrena!

Notícies fresques (o no tan fresques), llestes perquè les comentis!
Respon
Avatar de l’usuari
Notícies CatSub
Informador automatitzat
Entrades: 192
Membre des de: 22/06/2007 a les 23:47

Finalment, l'estrena!

Entrada Autor: Notícies CatSub »

Avui he acabat d'enllestir el primer capítol de la sèrie Chobits, una sèrie que es va començar a emetre l'any 2002 al Japó.
Aquesta ha estat (imagino) la primera vegada que algú ha fet un fansub en català.
Estic treballant en altres sèries, com ara Wolf's Rain, però amb el meu mòdem 56k m'és impossible anar a la velocitat que m'agradaria (espero que aviat arribi l'ADSL al meu poble).
Bé, tot i que tinc la intenció de distribuir els fansub via BitTorrent, com és habitual actualment a la majoria de fansubs, com que de moment el grup no és gens conegut, podeu trobar la feina al canal #catsub de Mirc-x (irc.mircx.com) o també pel WinMX, on sóc gairebé sempre que em connecto.
Per tant, si us interessa, ja ho sabeu :)
Respon