Pàgina 1 de 1

Lentitud per culpa de la mula

Publicat: 11/10/2006 a les 02:55
Autor: shaidarol
Veureu, des de fa uns dies tinc problemes en carregar pàgines web si hi tinc posat l'emule. Ja sé que si el tens posat triguen més a carregar les pàgines, però mai m'havia passat el d'ara, que no s'em carrega cap ni a la de tres i el messenger no el puc ni posar. Lo bo és que si poso desconnectar a l'emule llavors el problema s'arregla, i se'm segueixen baixant coses pel Kad però amb això no se si trigarà tot més a baixar.

Algú sap alguna manera d'arreglar-ho? Perquè mai m'havia passat això abans, i he provat de canviar el mod de l'emule però segueix estant el problema.

Ja posats, tinc una altra pregunta: perquè quan utilitzo el bitcomet l'internet se'm va conectant i desconectant tota l'estona?

Merci!!

Publicat: 11/10/2006 a les 08:54
Autor: Ereza
Imagino que les dues coses deuen tindre a veure amb el nombre de connexions que fas en un cert interval de temps. Alguns routers "peten" o queden sense activitat quan intentes fer més d'unes determinades connexions alhora (l'eMule i el BitTorrent en fan moltes). Prova d'anar a les preferències dels programes i hi trobaràs una cosa com "Màxim de connexions" o "Màxim de connexions / 5 segons" (el BitComet no sé si ho té, l'eMule sí). Prova de baixar-ho a la meitat i prova a veure si et va. Si no, vés-ho baixant. Tardarà més a connectar amb els clients però almenys no et petarà internet.

Publicat: 11/10/2006 a les 11:10
Autor: shaidarol
Merci ja ho he fet i de moment amb la mula posada sembla que puc navegar. Una cosa però, els servidors serveixen per alguna cosa apart de per buscar arxius? Ho dic perque igualment sem baixen les coses sense estar conectat a un servidor

Publicat: 11/10/2006 a les 18:06
Autor: wolffan
weno jo ja tinc un problema més gros. Quan obro el bittorrent automaticament el router peta i es keda uns segons (o minuts) a tornarse a conectar... això es culpa del router?

Publicat: 11/10/2006 a les 20:37
Autor: shaidarol
A mi també em passava això i l'unica solucio que vaig trobar va ser instalar-me la versió antiga del bittorrent (perquè utilitzes bittorrent o bitcomet, bittornado i coses aixi?) amb el que ja no vaig tenir més problemes.

Publicat: 12/10/2006 a les 10:45
Autor: Ereza
Els servidors de l'eMule en principi són útils quan t'acabes de connectar, ajuden a trobar fonts. Després, si et desconnectes segurament ni ho notaràs. Si tens Kad activat, els servidors (crec) són prescindibles.

@wolffan:
Prova el mateix que li he dit al shaidarol, té pinta de ser el mateix.

Publicat: 12/10/2006 a les 13:57
Autor: wolffan
Max half-open tcp conections? l'he baixat de 10 a 5... això no reduirà la velocitat de descàrrega del bittorent? No entenc kina funció fa sino.