AVÍS IMPORTANT:
Aquest fòrum fa temps que no té prou activitat i hem decidit desconnectar-lo del web de CatSub. En un futur, continuarà disponible, però com a fòrum de només lectura, perquè no se'n perdi el contingut. Si vols participar a CatSub fent-nos comentaris, pots fer-ho directament a les notícies. Si vols parlar d'anime i manga en general, et recomanem que visitis Tadaima.cat, el fòrum en català de referència sobre aquests temes!

Museu de Gosho Aoyama

Parla de qualsevol tema relacionat amb el manga o l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
znake
Dictadora
Entrades: 933
Membre des de: 28/12/2004 a les 03:28
Ubicació: Badalona, Barcelona
Sexe:
Contacta:

Museu de Gosho Aoyama

Entrada Autor: znake »

El museu "Fàbrica de manga Gosho Aoyama", que introdueix el món de Gosho Aoyama, conegut per ser l'autor original de "Detectiu Conan", obrirà a Hokuei-cho, Tottori, el 18 de març del 2007.

Hokuei-cho de la prefectura de Tottori és el lloc de naixement de Gosho Aoyama. El museu és part del projecte de Hokuei-cho per promocionar el poble com a "El poble de naixement d'en Conan", des del 1999.

S'explicaran els episodis i memòries d'Aoyama en els dies en què era a Hokuei-cho i les seves obres com "Detectiu Conan" i "YAIBA".
El museu té sis zones incloent-hi el hall d'exhibició de manga i animació, la cafeteria i la botiga del museu. Hokuei-cho espera 130.000 visitants a l'any al museu.Tottori, espera'm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :enamorat: :enamorat: :enamorat: :enamorat: :enamorat:
Respon