Últims llançaments


Tales of Symphonia: Tethe'alla Episode - 1
Tethe'alla - Meltokio
(09/12/2010)

Tales of Symphonia - 4
Hima
(02/12/2010)

5 cm per segon
5 centímetres per segon
(02/01/2008)

Kanon 2006 - 24
Kanon al final del somni ~kanon~
(28/12/2007)

Kanon 2006 - 23
Final vermell ~final~
(26/12/2007)

Menú principal

Projectes actius

Projectes acabats

Projectes llicenciats

Projectes retirats

Notícies

CatSub
Nueva etapa [INNOCENTADA]

Hacía tiempo que lo comentábamos, pero todavía no nos habíamos decidido. A partir de varios comentarios de gente que se ha bajado nuestras series, y también por decisión propia, hemos decidido que a partir de ahora todos los nuevos lanzamientos los haremos en castellano. Esto implica que cancelamos todas las series que estamos realizando actualmente y volveremos a empezarlas en castellano. Esperamos llegar así a un público más amplio y que más gente pueda disfrutar de nuestra versión. Seguramente tardaremos un poco en traducir la página web y los capítulos, pero creíamos que ya era hora de anunciarlo. Seguramente en las próximas semanas ya podremos empezar a lanzar los primeros capítulos de Kanon 2006 en castellano, así como también de Tales of Symphonia.

Sabemos que érais muchos los que seguíais nuestras versiones, pero podréis seguirlo haciendo, puesto que conocéis perfectamente el castellano, y además, ¡llegaremos a mucho más público!

Esperamos que nos apoyéis en esta nueva etapa de CastSub (probablemente cambiaremos de nombre puesto que CatSub ya no tendrá sentido), y que sigáis disfrutando de las series con nosotros.


Innocents...
Kanon 2006
Kanon 2006 - 23 - Final vermell ~final~

Descàrrega per ed2kAquí arriba el capítol 23 de Kanon! Sembla que estiguem fent una marató, però no crec que arribem gaire lluny... xD


Acabar Kanon abans de final d'any?
Kanon 2006
Kanon 2006 - 22 - Simfonia de reminiscència ~simfonia~

Descàrrega per ed2kFem una mica tard per llançar-lo per Nadal, però a veure si aconseguim acabar Kanon abans del 2008 xD De moment, jo, la znake, he trobat el punt mandrós de l'Ereza, així que esperem treure els capítols que queden en aquests últims cinc dies. De moment aquí teniu el capítol 22 de Kanon.

Bones Festes a tothom! I que el Pare Noel hagi estat bo amb tots els que ens seguiu, tot i ser un fansub amb un públic escàs.


L'Ereza s'havia oblidat de tu... T_T
Tales of Symphonia
Tales of Symphonia - 3 - Un poble llunyà

Descàrrega directaDescàrrega per ed2kDescàrrega per BitTorrentPer fi arriba la tercera OVA de Tales of Symphonia! Després de molta feina, hem estat capaços de treure'l abans que cap fansub en castellà, cosa que és un mèrit tractant-se del nostre fansub, més lent que els caragols...

En definitiva, esperem que el gaudiu, i que seguiu la sèrie en els següents capítols, perquè està semi-confirmat que n'hi haurà 8 en total, en lloc de 4. És normal, si no, haurien de fer massa retallades a la història.


CatSub avançant-se als fansubs en castellà? Tens raó, és impossible...
Kanon 2006
Kanon 2006 - 21 - Rondó sense tu ~rondó~

Descàrrega per ed2kAmb aquest capítol 21, ja va faltant poquet per acabar Kanon 2006 ^_^

L'Ayu ha desaparegut, i ara és el torn de la Nayuki per animar en Yuuichi. Què era el que buscava tan desesperadament l'Ayu? Per què és tan important l'arbre? Si ho voleu saber, ja podeu començar a baixar aquest capítol ^____^


Aquest hivern, si neva, tots a fer conillets!
< Notícies més noves | Notícies més antigues >