Últims llançaments


Tales of Symphonia: Tethe'alla Episode - 1
Tethe'alla - Meltokio
(09/12/2010)

Tales of Symphonia - 4
Hima
(02/12/2010)

5 cm per segon
5 centímetres per segon
(02/01/2008)

Kanon 2006 - 24
Kanon al final del somni ~kanon~
(28/12/2007)

Kanon 2006 - 23
Final vermell ~final~
(26/12/2007)

Menú principal

Projectes actius

Projectes acabats

Projectes llicenciats

Projectes cancel·lats

Notícies

Kanon 2006
Kanon 2006 - 24 - Kanon al final del somni ~kanon~

Descàrrega per ed2kAmb un petit miracle, ens arriba el final d'aquesta sèrie, Kanon 2006. Haurà estat gràcies a l'Ayu? O és que som dins d'un somni? Qui sap... En fi, gaudiu d'aquest capítol final replet d'emoció.

D'aquí no res treurem per BitTorrent el pack amb tota la sèrie sencera, de manera que els qui hagueu arribat tard la pugueu veure tota.

Gràcies a tots els que heu fet possible que acabéssim aquesta sèrie, vosaltres inclosos! Ens veurem en propers llançaments, oi?


Esperem que us hagi agradat!
CatSub
Nueva etapa [INNOCENTADA]

Hacía tiempo que lo comentábamos, pero todavía no nos habíamos decidido. A partir de varios comentarios de gente que se ha bajado nuestras series, y también por decisión propia, hemos decidido que a partir de ahora todos los nuevos lanzamientos los haremos en castellano. Esto implica que cancelamos todas las series que estamos realizando actualmente y volveremos a empezarlas en castellano. Esperamos llegar así a un público más amplio y que más gente pueda disfrutar de nuestra versión. Seguramente tardaremos un poco en traducir la página web y los capítulos, pero creíamos que ya era hora de anunciarlo. Seguramente en las próximas semanas ya podremos empezar a lanzar los primeros capítulos de Kanon 2006 en castellano, así como también de Tales of Symphonia.

Sabemos que érais muchos los que seguíais nuestras versiones, pero podréis seguirlo haciendo, puesto que conocéis perfectamente el castellano, y además, ¡llegaremos a mucho más público!

Esperamos que nos apoyéis en esta nueva etapa de CastSub (probablemente cambiaremos de nombre puesto que CatSub ya no tendrá sentido), y que sigáis disfrutando de las series con nosotros.


Innocents...
Kanon 2006
Kanon 2006 - 23 - Final vermell ~final~

Descàrrega per ed2kAquí arriba el capítol 23 de Kanon! Sembla que estiguem fent una marató, però no crec que arribem gaire lluny... xD


Acabar Kanon abans de final d'any?
Kanon 2006
Kanon 2006 - 22 - Simfonia de reminiscència ~simfonia~

Descàrrega per ed2kFem una mica tard per llançar-lo per Nadal, però a veure si aconseguim acabar Kanon abans del 2008 xD De moment, jo, la znake, he trobat el punt mandrós de l'Ereza, així que esperem treure els capítols que queden en aquests últims cinc dies. De moment aquí teniu el capítol 22 de Kanon.

Bones Festes a tothom! I que el Pare Noel hagi estat bo amb tots els que ens seguiu, tot i ser un fansub amb un públic escàs.


L'Ereza s'havia oblidat de tu... T_T
Tales of Symphonia
Tales of Symphonia - 3 - Un poble llunyà

Descàrrega per ed2kPer fi arriba la tercera OVA de Tales of Symphonia! Després de molta feina, hem estat capaços de treure'l abans que cap fansub en castellà, cosa que és un mèrit tractant-se del nostre fansub, més lent que els caragols...

En definitiva, esperem que el gaudiu, i que seguiu la sèrie en els següents capítols, perquè està semi-confirmat que n'hi haurà 8 en total, en lloc de 4. És normal, si no, haurien de fer massa retallades a la història.


CatSub avançant-se als fansubs en castellà? Tens raó, és impossible...
< Notícies més noves | Notícies més antigues >