Obre el menú

Darrers llançaments


La vida en un món sense màgia
Curt + Extres
(06/01/2024)

Migi i Dali - Extra
Opening cantat en català
(06/01/2024)

El meu germà no té remei! 4
Sèrie completa (01-12)
(06/01/2024)

Migi i Dali - 13
Migi i Dali
(25/12/2023)

El tancament de la Suzume
Film
(25/12/2023)

Sóc un paquet de mocadors
One-shot
(23/12/2023)

El llop escorta
One-shot
(19/12/2023)

Migi i Dali - 12
La nostra venjança
(19/12/2023)

El desmai i el lletsó
One-shot
(15/12/2023)

Migi i Dali - 11
La dona del revés
(11/12/2023)

Menú principal

Anime subtitulat en català

Manga editat en català

Mostra altres projectes

Webs amigues

Notícia i comentaris

El manga perdut de CatSub (L'àngel caigut + Strawberry Shake)

Avui fa exactament 13 anys de la primera aparició de CatSub, així que estem d'aniversari! No podem portar-vos res gaire impactant, però millor això que res!

Ara fa 13 anys, iniciàvem Chobits, aleshores un anime d'actualitat. Després d'una difícil arrencada, van venir nous temps, nous membres i noves sèries: Full Metal Panic, Shakugan no Shana, Kanon, REC, pel·lícules diverses... I entre totes elles, vam editar un parell de capítols de manga. Amb els diferents canvis de format de la web i pèrdues de discos durs, vam acabar perdent-ne el rastre, però avui ja els hem pogut recuperar i els pengem de nou per si a algú li interessa mai llegir-los.

L'àngel caigut és un manga de capítol únic (one-shot), la primera obra de l'autora Satoru Takamiya, coneguda també per "Junketsu Lovers" (editada a casa nostra sota el nom "Llaços de sang"). Narra la història de l'àngel Hashiba, que tot just acaba de començar a treballar al cel. Tot va bé fins que s'adona que el seu primer encàrrec és dur al cel un noi que sempre havia estat amable amb ella, i que ella no vol que mori. Aquest manga l'hem pogut recuperar perquè algú l'havia penjat a MangAnimelliure (gràcies a qui sigui, i també a la shira-chan per avisar-me'n!)

Strawberry Shake, per altra banda, és un manga yuri i la seva autora és Shizuru Hayashiya, coneguda també per "Onegai Teacher". L'autora en va editar un capítol inicial (que és el que vam traduir nosaltres), i com que va tenir èxit en va editar 16 més a posteriori sota el títol "Strawberry Shake Sweet". Narra la història de la Julia Tachibana, una noia de 16 anys que és un dels millors talents de la productora Shanhai. A la productora hi entra una altra noia i la Julia inicialment li té mania perquè la veu com a competència, però ben aviat canvia el que sent per ella.

Això és tot per ara, trobareu les descàrregues a les seccions corresponents del menú. Som conscients que tenim sèries pendents d'acabar o reeditar, així que esperem que en futures ocasions tinguem novetats de debò!

Fins aviat!


Qui ho diria, que els àngels anessin vestits així...
31/05/2016 a les 19.31 / Ereza